Publicado: 23 de Diciembre de 2015

El poble de Els Pallaresos no serà una excepció, davant dels misteriosos refredats i de les incòmodes diarrees que novament es produiran, com ja succeeix des dels temps immemorials any rere any, durant i després de les festes de Nadal, en totes les parts del món mundial.

Cal estar preparats per que el seu grau d’intensitat sigui el més petit possible.

És que pot ser mengem o bevem massa i això ens produeix importants alteracions digestives que acaben visitant al Sr. Roca més del que voldríem? És que el contrast del calor de casa amb el fred de fora, treure’ns i posar-nos la roba per desplaçar-nos més de lo habitual, fa que ens refredem més amb les molestes conseqüències mucoses i irritants goles que no ens deixen engolir en pau?

Tot és possible, però pot ser per alguna altre raó?

Si ets una de les persones que sovint tens aquests problemes, avui, com a regal del Tió de Nadal, et proposo que per enguany et plantegis altre raó del teu malestar.

“Estaràs aquests dies menjant amb algú que no li podràs dir el que penses d’ell? Preveus tenir converses de taula o sobretaula amb gent que ja saps que et tindràs que mossegar la llengua i callar-te per prudència i per mantenir una certa “harmonia familiar”, encara que aquesta només sigui per aquests dies? T’has estaràs, perquè ja ho saps de cada any, de tirar-li algun plat pel cap a la teva “cunyada estimada”?

Si és així en garanteixo que novament et vindran a veure aquestes males conseqüències, que tant sols son un recordatori del que no es fet bé.

Des de la Psicosomàtica i entenent una mica el mon del inconscient, cal dir-vos que qualsevol repressió el nostre cos l’ha de manifestar d’alguna manera perquè faci el mínim mal possible. Tots els pensaments i les emocions negatives que teniem que dir i no hem dit ho hem d’expulsar o dir d’alguna manera. El nostre cos i la nostre ment, que és infinitament poderosa, expulsarà aquestes toxines energètiques d’alguna manera. Així dons els refredats, la tos i els problemes de gola seran la manera més fàcil de dir-vos  i expulsar el que de manera inconscient no us agrada o no ho voleu acceptar. Tanmateix les diarrees son el mateix però expulsant-les per baix.

Tot i que aquesta proposta tant sols és una altre possibilitat, si la teniu en compte  i de manera conscient penseu que teniu que conviure aquests dies en persones no massa agradables, és molt possible que aquestes alteracions físiques no apareguin o si ho fan ho facin de manera més moderada.

Ja hem direu

Bones Festes